Skapa något fantastiskt du med. Bli en del av EFKAB.

Jobba hos oss Hur är det att jobba hos oss på EFKAB?

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. Vi erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projekt-, bygg- och projekteringsledning, installationssamordning och provningsledare inom ventilation, el- och teleanläggningar, värme, sanitet, klimatisering samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Till skillnad från traditionella teknikkonsulttjänster där tiden är preliminär, omfattningen är generell och priset en budget har vi på EFKAB har tagit en position där tiden är definitiv, omfattningen definierad och priset fast. Leveransen är transparent, mätbar och enkel. Bättre totalekonomi och mätbart resultat.

Vi har en platt organisation med ordning och reda samt mycket frihet under ansvar.

Vår vision

Det självklara valet att anlita inom branschen och att arbeta hos. En plats öppet för alla, våra kunder ska kunna arbeta från våra kontor. Det mest socialt hållbara företaget på marknaden.

 

Connect

Arbetsplats och kultur

EFKAB består av engagerade medansvariga som alla tar små steg i rätt riktning. Vi strävar alltid efter att nå ett steg längre. Hos oss finns inga begränsningar! Det är din önskan om utveckling och ditt driv som styr din väg.

  • Att alla medansvariga ska få växa utan begränsning.
  • Att alla medansvariga ska tycka det är roligt att gå till jobbet.
  • Att alla medansvariga presterar mot företagets uppsatta mål.
  • Att alla medansvariga blir belönade för sin prestation.

Vi har det lite bättre...

Vi värdesätter våra anställda, bl.a. genom möjlighet till personlig utveckling internt genom kunskapsåterföring och externt genom utbildning och intressanta projekt. EFKAB skapar en trivsam miljö baserat på individuella behov och önskemål, vi uppmuntrar egna initiativ då det är viktigt att ha roligt tillsammans. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, bra förmåner och har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv.

Vår grundare Mikael berättar

30-åriga Mikael Lezdins, medgrundare och tidigare VD av EFKAB, utsågs till Årets Unga VD på Årets VD-galan hösten 2016. I podden lär han oss mer om det moderna ledarskap som präglar honom och EFK, hans tankar om ledarskap är något som är lätt att känna för – ett positivt och gott ledarskap som sätter människan i fokus. Äkta tillit och äkta acceptans är ledord för EFK.

Jobba hos oss Alla våra lediga tjänster

Affärsområdeschef Projektledning

Projekt- & Byggledning

 

Är du redo att anta utmaningen som Affärsområdeschef för EFKAB Projektledning?

 

Affärsområdeschefen har ett ansvar för att delta i vidareutveckling av företagets processer, rutiner och arbetssätt, samt att främja samarbete och skapa ”Ett EFKAB” oavsett geografisk tillhörighet. Affärsområde Projektledning består av Region Mälardalen och Region Syd som leds av respektive regionchefer. Affärsområdeschefen leder, planerar, utvecklar och ansvarar för EFKABs arbete mot uppställda ekonomiska krav, visioner och mål.  Du har en aktiv roll i EFKABs och affärsområdets ledningsgrupp och stort fokus på samarbete mellan affärsområdena. Affärsområdeschefen är direkt underställd VD och ska rapportera enligt VDs önskemål. Affärsområdeschefen har fullt personalansvar inom sitt ansvarsområde.

Din kompetensprofil Vi söker en chef/ledare med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som affärsområdeschef för AO Projektledning. Du har högskoleingenjörsexamen eller motsvarande kompetens med inriktning mot byggprojektledning och har arbetat minst 10 år i konsultbranschen. Du har bland annat dokumenterad erfarenhet som projektledare av stora, komplexa projekt där uppsatta mål nåtts. Du är en erfaren ledare med ett tydligt ledarskap, kommunikativ på alla plan och intresserad av att utveckla dina medarbetare. Du som söker har med fördel ett brett nätverk och har lätt att knyta nya kontakter samt ett affärsmässigt förhållningssätt. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och kvalitetsmedvetenhet. Din förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är mycket god.

Ditt ansvarsområde inkluderar

  • Aktiv roll i EFKABs ledningsgrupp och vara delaktig i arbetet med bolagets strategi, vision och mål, planera för hur dessa ska genomföras i EFKAB samt kontinuerligt följa upp och utvärdera målen.
  • Ansvara för att företagets mål bryts ner till delmål, planera för hur dessa ska genomföras i affärsområdet samt kontinuerligt följa upp och utvärdera målen.
  • Ansvara för affärsområdets ekonomiska resultat, försäljning, budget, planering av tid och uppdrag.
  • Ansvara för affärsområdets kvalitetssäkring.
  • Främja samarbete och gemensamma arbetssätt internt inom hela EFKAB. Ansvar för planering och utförande av beläggning, anbuds- och säljarbete tillsammans med övriga uppdragsansvariga och chefer. 
  • Utöver chefsrollen, även medverka i uppdrag där du kan ingå som uppdragsansvarig, teknikansvarig, specialist, installationssamordnare eller mentor.

 

Ansökan Du är välkommen med din ansökan innehållande CV eller LinkedIn länk. Intervjuer sker löpande skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Omfattning: Heltid/Tillsvidare

Lön: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Stockholm, inrikes resande förekommer.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta VD Maria Brynolf, 073-369 93 76.

Om EFKAB: Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. EFKAB erbjuder kompetens och engagemang inom projekt-ledning, projektering, installationssamordning och provningsledning inom el- och teleanläggningar, ventilation, värme, sanitet, klimat samt styr- och övervakningssystem. Inom AO Projektledning finns stor erfarenhet av säkerhetsklassade uppdrag. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, från kontor och industrier till säkerhetsklassade objekt.

Vi värdesätter våra medarbetare, bl.a. genom möjlighet till personlig utveckling, internt genom kunskapsåterföring och externt genom utbildning och intressanta projekt. EFKAB skapar en trivsam miljö baserat på individuella behov och önskemål. Vi uppmuntrar egna initiativ till utveckling såväl som gemensamma aktiviteter för trivsel. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, bra förmåner och vi har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv.

Våra kontor finns i Stockholm, Nyköping, Jönköping och Karlstad.

Läs mer Ansök nu

Vill du bli uppdragsledare på Efkab?

Vill du vara med och utveckla ett företag och team för projektering av elanläggningar? Missa då inte tillfället att komma till oss på EFKAB för att vara med och skapa framtidens el konsult!

Region EL mitt är under uppbyggnad och söker nu nyckelpersoner.

Som uppdragsledare på EFKAB är du en nyckelperson i vår organisation och har en inflytelserik roll i att skapa affärer, leda grupper och förverkliga våra kunders visioner.

Regionen är i en tillväxt fas och nu behöver vi dig som vill vara med och bygga organisation genom din erfarenhet och marknadskontakt.

Vi erbjuder också en flexibel och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till både teknisk och personlig utveckling.

Din framtida roll Som uppdragsledare på EFKAB ansvarar du för dina projekt från anbudsfasen, genom hela projektet till avslut med ditt uppdragsteam. Du ansvarar för, driver och utvecklar uppdraget i nära samarbete med din kund såväl uppdragsorganisation under uppdragets gång.

Du kommer utöver affärsdelen även vara delaktig i skapandet av ditt framtida team där du kommer vara en stor drivkraft för att växa organiskt och med den marknad du skapar.

Om dig Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda komplexa projekt och har ett helhetsperspektiv som ledare. Du är trygg i ditt ledarskap, van att leda andra ledare och drivs av att kontinuerligt utveckla ditt ledarskap. Du har förmågan att effektivt delegera ansvar och förstår vikten av god kommunikation i både interna och externa relationer.

Vi vill gärna att du till stor del arbetat i privata delen av marknaden och har ett stort kontaktnät. Det innebär att din profil är extra intressant om du har erfarenhet från att leda projekteringsuppdrag inom kommersiella fastigheter och direkt tillsammans med entreprenörer. Vi ser gärna seniora sökanden som brinner för att göra goda affärer, bidra med kundnytta och tycker om att entusiasmera och leda medarbetare i uppdragsorganisationen.

En god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning för rollen.

Placering

Vi söker nu uppdragsledare i flera delar av regionen som är hela Mellansverige. Som uppdragsledare finns det möjlighet till placering på samtliga orter inom regionen och du kan arbetar hemifrån.


Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 15 december 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ring gärna!
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Nährström, ansvarig chef för rekryteringen på +46 (0) 70 147 37 39.


Läs mer Ansök nu

Spontanansökan

EFKAB är under stark tillväxt och vi söker nya medansvariga inom projektering, projektledning, installationssamordning och eftermarknad.

Vi består av engagerade medansvariga som alla tar små steg i rätt riktning. Vi strävar alltid efter att nå ett steg längre. Hos oss finns inga begränsningar! Det är din önskan om utveckling och ditt driv som styr din väg. 

| Att alla medansvariga ska få växa utan begränsning.
| Att alla medansvariga ska tycka det är roligt att gå till jobbet.
| Att alla medansvariga presterar mot företagets uppsatta mål.
| Att alla medansvariga blir belönade för sin prestation.

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 och erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledare inom ventilation, el- och teleanläggningar, värme, sanitet, klimatisering samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar. 

Till skillnad från traditionella teknikkonsulttjänster där tiden är preliminär, omfattningen är generell och priset en budget har vi på EFKAB har tagit en position där tiden är definitiv, omfattningen definierad och priset fast. Leveransen är transparent, mätbar och enkel. Bättre totalekonomi och mätbart resultat.

Vi har en platt organisation med ordning och reda samt mycket frihet under ansvar. Under 2016 blev vi utsedda till DI Gasell-företag och vår VD blev Årets unga VD. 2017 blev vi utsedda till DI Gasell-företag igen.

Vi finns alltid i närhet till våra kunder och just nu innebär det kontor i Halmstad,  Jönköping, Karlstad, Luleå och Stockholm. 


Välkommen med din ansökan!

Läs mer Ansök nu

Upptäck mer Våra affärsområden

Jobbar du redan på EFKAB? Hitta din nästa kollega!

Var med i rekryteringen och hjälp till att hitta din nästa kollega! Anmäl dig här först.

@efkab.se