Skapa något fantastiskt du med. Bli en del av EFKAB.

El & Ljusdesign Hur är det att jobba hos oss på EFKAB?

El & Ljusdesign erbjuder stark kompetens över hela området och ger många möjligheter till utveckling. Flera av våra projekt är komplicerade och tekniskt utmanade; exempelvis Gamla rådhuset i Lidköping, Nordic Wellness gym till bostäder, kommunfastigheter och industrier.

Hos oss tar alla medansvariga alltid ett steg längre. Drivet att utveckla framtidens energilösningar och modernisera befintliga fastigheter för att möta framtida klimatmål, samtidigt som vi förbättrar människors välmående genom innovativa belysningslösningar. 

Hos oss är det ditt driv och engagemang som skapar möjligheterna för en skarp utvecklingskurva, inte dina år i branschen.

Jobba hos oss Våra lediga tjänster

Uppdragsansvarig inom vårt teknikområde El!

El & Ljusdesign

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB - EFKAB - startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. Vi är ett konsultföretag inom teknik med fokus på projektering inom El, VVS och projektledning. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Som bolag står vi redo att ta nästa steg i form av tillväxt och ökad närvaro på marknaden. Det blir är en spännande resa och vi ser fram emot att göra det med fler kollegor hos oss. 

Hos oss får du inte bara fantastiska kollegor utan också möjligheten att växa med uppgiften och utvecklas i din karriär. Vi har roligt på jobbet och vi trivs tillsammans.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga arbetsvillkor och kollektivavtal. Vi finns i Stockholm, Jönköping och Karlstad.

Nu söker vi en uppdragsansvarig inom teknikområde El till vårt Stockholmskontor. 
Vi söker dig som är strukturerad i ditt arbete med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som Uppdragsansvarig El. 

Du har högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot el och har arbetat minst fem år i branschen som uppdragsansvarig inom projektering. Du är intresserad av ny teknik och att utveckla dina kunskaper inom området samtidigt som du bidrar med dina erfarenheter. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du är kommunikativ och har lätt att knyta och behålla kontakter samt vara affärsmässig. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och kvalitetsmedvetenhet. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god. 

Dina arbetsuppgifter består av att driva och delta i avdelningens projekt. Du arbetar i hela projektfasen; från riskanalys vid offertgivning och i uppdrag, följer upp projektekonomi, hanterar fakturering, tar fram ekonomirapporter, säkerställer löpande uppföljning av projekteringen, följer upp tidplan såväl som kvalitetsplan, och hanterar och förmedlar beställarens krav och interna styrdokument. Som uppdragsansvarig är det du som hanterar och åtgärdar eventuella reklamationer för kund. 

Vi tror att du har ett etablerat kontaktnät i branschen, att du har förmåga att skapa och bygga bra kundrelationer, och kan förtydliga olika affärsupplägg för medarbetare och kunder. Du är engagerad och strukturerad och kan motivera dina kollegor i teamet på ett bra sätt. Du har ett intresse för sälj och marknad och ser alltid möjligheter till merförsäljning på befintliga uppdrag såväl som nya potentiella kunder. 

Du utgår från vårt Stockholmskontor, eventuellt kan tjänsteresor förekomma. Tjänsten är heltid och lön enligt överenskommelse.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig regionchef, Richard Nährström; richard.nahrstrom@efkab.se.

Ser fram emot din ansökan!

Läs mer Ansök nu

Affärsområdeschef El

El & Ljusdesign

AO Chef El

Är du redo att anta utmaningen som Affärsområdeschef för EFKAB El?

Affärsområdeschefen har ett ansvar för att delta i vidareutveckling av företagets processer, rutiner och arbetssätt, samt att främja samarbete och skapa ”Ett EFKAB” oavsett geografisk tillhörighet. Affärsområde El består idag av Region Mälardalen och Region Syd som leds av respektive regionchefer. Affärsområdeschefen leder, planerar, utvecklar och ansvarar för EFKABs arbete mot uppställda ekonomiska krav, visioner och mål.  Du har en aktiv roll i EFKABs och affärsområdets ledningsgrupp och stort fokus på samarbete mellan affärsområdena. Affärsområdeschefen är direkt underställd VD och ska rapportera enligt VDs önskemål. Affärsområdeschefen har fullt personalansvar inom sitt ansvarsområde.

Din kompetensprofil Vi söker en kreativ medansvarig med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som affärsområdeschef för AO El. Du har högskoleingenjörsexamen eller motsvarande kompetens med inriktning mot el-teknikområdet och har arbetat minst 8-10 år i branschen inom konsult- och/eller entreprenadverksamhet. Du är en erfaren ledare med ett tydligt ledarskap, kommunikativ på alla plan och intresserad av att utveckla dina medansvariga. Du som söker har med fördel ett brett nätverk och har lätt att knyta nya kontakter samt ett affärsmässigt förhållningssätt. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och kvalitetsmedvetenhet. Din förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är mycket god.

Ditt ansvarsområde inkluderar

  • Aktiv roll i EFKABs ledningsgrupp och vara delaktig i arbetet med bolagets strategi, vision och mål, planera för hur dessa ska genomföras i EFKAB samt kontinuerligt följa upp och utvärdera målen.
  • Ansvara för att företagets mål bryts ner till delmål, planera för hur dessa ska genomföras i affärsområdet samt kontinuerligt följa upp och utvärdera målen.
  • Ansvara för affärsområdets ekonomiska resultat, försäljning, budget, planering av tid och uppdrag.
  • Ansvara för affärsområdets kvalitetssäkring.
  • Främja samarbete och gemensamma arbetssätt internt inom hela EFKAB. Ansvar för planering och utförande av beläggning, anbuds- och säljarbete tillsammans med övriga uppdragsansvariga och chefer. 
  • Utöver chefsrollen, även medverka i uppdrag där du kan ingå som uppdragsledare, teknikansvarig, specialist, installationssamordnare eller mentor.

 

Ansökan Du är välkommen med din ansökan innehållande CV eller LinkedIn länk. Intervjuer sker löpande skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Omfattning: Heltid/Tillsvidare.

Lön: Enligt överenskommelse.

Placeringsort: Stockholm eller Jönköping, inrikes resor förekommer.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta affärschef Roine Lindgren, 070-574 17 34.

Om EFKAB: Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. EFKAB erbjuder kompetens och engagemang inom projekt-ledning, projektering, installationssamordning och provningsledning inom el- och teleanläggningar, ventilation, värme, sanitet, klimat samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Vi värdesätter våra medansvariga, bl.a. genom möjlighet till personlig utveckling, internt genom kunskapsåterföring och externt genom utbildning och intressanta projekt. EFKAB skapar en trivsam miljö baserat på individuella behov och önskemål. Vi uppmuntrar egna initiativ till utveckling såväl som gemensamma aktiviteter för trivsel. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, bra förmåner och vi har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv.

Våra kontor finns i Stockholm, Halmstad, Jönköping och Karlstad.

Läs mer Ansök nu

Upptäck mer Våra affärsområden