Skapa något fantastiskt du med. Bli en del av EFKAB.

VVS & Energi Hur är det att jobba hos oss på EFKAB?

VVS & Energi erbjuder stark kompetens över hela området och stora möjligheter till utveckling. Våra projekt omfattar stora kommersiella projekt; ex Täby Centrum och Attunda Tingsrätt till bostäder, kommunfastigheter och industrier.

Hos oss tar alla medansvariga alltid ett steg längre. Drivet att lära sig nya saker kombinerat med en förmåga att kompetensöverföra har skapat en bred och djup kompetens samt en kultur av engagerade medansvariga. Hos oss är det ditt driv och engagemang  som skapar möjligheterna för en skarp utvecklingskurva, inte dina år i branschen.

Jobba hos oss Våra lediga tjänster

På jakt efter nytt jobb inom VVS?

VVS & Energi

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB - EFKAB - startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. Vi är ett konsultföretag inom teknik med fokus på projektering inom El, VVS och projektledning. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Som bolag står vi redo att ta nästa steg i form av tillväxt och ökad närvaro på marknaden. Det blir är en spännande resa och vi ser fram emot att göra det med fler kollegor hos oss. 

Hos oss får du inte bara fantastiska kollegor utan också möjligheten att växa med uppgiften och utvecklas i din karriär. Vi har roligt på jobbet och vi trivs tillsammans.Vi erbjuder konkurrenskraftiga arbetsvillkor och kollektivavtal. Vi finns i Stockholm, Jönköping och Karlstad.

Nu söker vi en konstruktör inom VVS som ska hjälpa oss att utveckla verksamheten, arbeta kundnära och agera expert inom ditt område. Du som söker är utbildad högskoleingenjör eller annan likvärdig utbildning och har minst tre års erfarenhet av projektering eller har arbetat som montör inom VVS. 

Har du även erfarenhet från konsult- och/eller entreprenadverksamhet, bostadsprojektering och kommersiella fastigheter är det meriterande.

Vi tror att du som person är en prestigelös lagspelare som växer med ett stort eget ansvar. Du har en vilja att lära dig mer, tar initiativ och sätter alltid kunden i fokus. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och sporras av att ligga steget före. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljömedvetna lösningar åt våra kunder. Dessutom är du flexibel och en person som kan skapa goda relationer både internt och externt

Tjänsten är heltid och vi tillämpar individuell lönesättning enligt överenskommelse. Placeringsort är vårt fina kontor i Jönköping, tjänsteresor förekommer.

Tycker du att detta låter intressant? Skicka då din ansökan med CV eller via LinkedIn så snart som möjligt, vi intervjuar kandidater löpande.

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Regionchef VVS, Thomas Wallster 073-423 41 93.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer Ansök nu

Upptäck mer Våra affärsområden